Suomeksi
 
In english
 
Korttimallisto

Toimitusehdot


Soveltamisala

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Suomikortit.fi:n ja Asiakkaan väliseen kauppaan Asiakkaan tilatessa Suomikortit.fi:n palvelun perinteisten postikorttien lähetyksiä tai korttilajitelmia verkkokaupasta.

 
Toimitusaika ja –tapa
Tilauksen toimitusaika molemmissa tapauksissa on 3-5 työpäivää Suomessa.
  
Verkkokaupan korttilajitelmien alle 0,5 kg tilaukset toimitetaan kirjeenä, mikäli tilauksen koko ei ylitä kirjeen enimmäismittoja. Tätä suuremmat tilaukset toimitetaan pakettina. Nämä kirjeet toimitetaan kotimaassa 1. luokan kirjeenä ja paketit toimitetaan kotimaassa postipaketteina.
 

Maksutavat

1. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hämeen Sanomat Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

2. Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen
Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 
Toimituskulut
Perinteisten postikorttien toimituskulut sisältyvät Suomikortit.fi:n palvelussa mainittuun yksikköhintaan.

Verkkokaupan korttilajitelmien toimituskulut ovat 2 euroa / 36kpl.

Hinnoitteluesimerkki korttilajitelmien toimituskuluista
1 - 36 korttia 2 €
37 - 72 korttia 4 €
73 - 108 korttia 6 €
109 - 144 korttia 8 €


Korttilajitelmien peruutusoikeus ja palautukset
Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteisiin 30 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta.
 
Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se toimitettiin.
 
Peruutusoikeuden aikana tai tuotteen viallisuuden vuoksi palautetut tuotteet palautetaan Suomessa asiakaspalautuksena, joka on maksuton Asiakkaalle. Koska palautettava lähetys on alle 0,5 kg (kirje), voit jättää sen kirjelaatikkoon merkinnällä "ASIAKASPALAUTUS" tai "PALAUTUS". Merkitse lähetyksen päälle vastaanottaja ja vastaanottajan osoite. Kun haluat kuitin palautuksestasi, vie lähetys postiin

 
Reklamaatiot
Asiakkaan tulee tarkastaa toimitus välittömästi vastaanotettuaan sen. Mahdollisista virheistä on ilmoitettava viipymättä Suomikortit.fi:lle. Kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin kuluttajansuojalain mukaan aikaa ilmoittaa virheestä kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.
 
Tilauksiin tai laskutukseen liittyvistä virheistä on ilmoitettava sähköpostiin info@suomikortit.fi.


Verkkokaupan asiakasrekisteri
Verkkokaupan asiakkaiden nimi- ja yhteystiedot tallennetaan Suomikortit.fi:n asiakasrekisteriin. Rekisterin tietoja käytetään Suomikortit.fi:n rekisteriselosteessa kerrotulla tavalla.


Immateriaalioikeudet
Suomikortit.fi:llä tai sen yhteistyökumppaneilla on immateriaalioikeudet myytäviin tuotteisiin lukuun ottamatta, jos Asiakas lisää kortteihin omaa materiaalia. Asiakas vastaa siitä, että hänellä on asianmukainen oikeus käyttämiinsä kuviin tai muuhun materiaaliin.
 

Voimassaolo
Nämä sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Suomikortit.fi:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Muutoksesta ilmoitetaan Suomikortit.fi:n internetsivuilla .
 

Sovellettava laki ja erimielisyydet
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Hämeenlinnan käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on oikeus myös nostaa kanne kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Hae Kortti:
Palaute       Rekisteriseloste       Toimitusehdot