Suomeksi
 
In english
 
Korttimallisto

Info

Suomikortit.fi on suomalainen verkkopalvelu, jonka avulla voit ilahduttaa ystäviäsi perinteisellä painetulla postikortilla tai sähköisellä postikortilla vastaanottajan sähköpostiin.

Perinteisen postikortin lähettäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta! Kasvavasta mallistostamme löydät kortteja eri tarkoituksiin. Voit keskittää kaikki korttilähetyksesi Suomikortit.fi – palveluun, sinun on vain ensin rekisteröidyttävä. Kun olet rekisteröitynyt, kaikki kortit ovat käytössäsi, voit seurata korttihistoriaasi ja palvelu muistaa myös aikaisemmin käytetyt osoitteesi.

Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia suomikortit.fi-palvelusta. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota rohkeasti yhteyttä info@suomikortit.fi.Yleisimmät kysymykset


Mikä on suomikortit.fi-palvelu?
Suomikortit.fi on suomalainen verkkopalvelu, jonka avulla voit lähettää sähköisiä postikortteja sähköpostiin sekä perinteisiä, painettuja postikortteja suoraan palvelun kautta vastaanottajan postilaatikkoon. Voit myös tilata itsellesi erilaisia painettuja postikorttisarjoja.

Miten saan palvelun käyttööni?
Pääset selailemaan laajaa ja monipuolista korttivalikoimaa rekisteröitymällä palveluun voit lähettää sekä painettuja että sähköisiä postikortteja.

Mitä palvelun käyttö maksaa?
Palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista. Maksat ainoastaan lähettämistäsi painetuista postikorteista tai tilaamistasi postikorttipaketeista. Maksaminen onnistuu verkkopankeissa tai luottokortilla. Sähköisten korttien lähettäminen ei maksa mitään.

Miten maksan ostokseni?
Ostokset maksetaan joko verkkomaksuna (kaikki pankit) tai luottokortilla.

Miten suomikortit.fi eroaa muista korttipalveluista?
Suomikortit.fi on suomalainen palvelu. Palvelussa pystyt lähettämään oikean painetun postikortin suoraan vastaanottajan omaan postilaatikkoon ja maksamaan ostoksesi sähköisesti. Kortit painetaan Suomessa ja aiheiden vaihtuvuus on säännöllistä.

Onko palvelun käyttäminen turvallista?
Palvelu on täysin turvallinen. Verkkomaksaminen tapahtuu suojatuissa yhteyksissä. Rekisteritietojen säilytys ja käyttö; katso Rekisteriseloste.

Kuka postikortit on tehnyt?
Kaikki korttien kuva-aiheet ovat joko Suomesta tai suomalaisten tekemiä kuvia. Kortit on kuvannut hämeenlinnalainen valokuvaaja Markku Wiik. Lisätietoa valokuvaajasta löydät hänen nettisivuiltaan: www.kuvawiik.fi.

Kuka postikortin kuljettaa perille?
Itella kuljettaa Suomikortit.fi-palvelusta lähetetyn postikortin vastaanottajan postilaatikkoon.

Miten kauan lähetetyn postikortin perillemeno kestää?
Postikortti on perillä 3-5 arkipäivässä.

Onnistuuko postikortin lähettäminen ulkomaille?
Palvelun kautta voi lähettää postikortteja ulkomaille.

Mitä yhden postikortin lähettäminen maksaa?
Yhden paperisen postikortin lähettäminen maksaa:
  • 1. lk ja ulkomaat 2,50 €/kpl
  • 2. lk vain Suomi 2,00 €/kpl
     
Hintaan sisältyy postikortti, postituskulut ja alv.

Voinko tehdä omia postikortteja?
Tällä hetkellä palvelussa ei voi vielä tehdä omia postikortteja. Jos sinulle tulee ideoita, mitä palvelussa pitäisi olla tarjolla, lähetä sähköpostia: info@suomikortit.fi.


Rekisteröitymisestä ja kirjautumisesta


Miksi minun kannattaa rekisteröityä palveluun?
Rekisteröityneen asiakkaan tilaukset säilyvät tallessa ja mikä parasta palvelussa pysyvät tallessa myös kaikki käyttämäsi osoitteet.

Onko rekisteröityminen pakollista?
Rekisteröityminen on pakollista, mutta voit selata korttikokoelmaa ilman rekisteröitymistä.

Mihin tietojani käytetään?
Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Koska kyseessä on kuitenkin palvelu, jossa on mahdollista maksaa, katsomme, että on turvallista jos käyttäjät ovat rekisteröityneitä. Katso myös Rekisteriseloste.

Miten saan vaihdettua käyttäjätunnukseni ja salasanani?
Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Jos vaihdat sitä, uuteen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistusviesti. Salasanan ja käyttäjätunnuksen vaihto onnistuu kirjautumisen jälkeen kohdassa "Omat tiedot".

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni tai salasanani, miten saan ne käyttööni?
Kirjautumisen yhteydessä on kohta "Unohtuiko salasana". Lähetä sitä kautta pyyntö niin lähetämme sinulle uuden salasanan. Voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi täältä.

Mitä jos haluan lopettaa palvelun käytön?
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@suomikortit.fi, ja kerro, että haluat lopettaa palvelun käytön. Sen jälkeen poistamme tietosi.


Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Lähetä meille sähköpostia, info@suomikortit.fi.
Pyrimme vastaamaan siihen niin pian kuin mahdollista.


Hae Kortti:
Palaute       Rekisteriseloste       Toimitusehdot